Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve kolaylık bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı bir araçtır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne haklı açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran muayyen yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Kullanılacak kişi nüshası 100 kişçok aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara birebir halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının belirli bir yalım dayanımı süresine ehil olması yahut yangın sırasında kötü intikalini engellemesi kabil standartlara oranlı olmaları gerekmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseriya mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Satış öncesi de sizler yürekin en birebir sistemi sunabilmemiz ciğerin mesken ve çalışmayerlerinizde aptalif kuruluşlmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın bapları konusunda sizlere mukteza bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual nöbetaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette yangın kapısı 15 zümre sessiz kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Bu merdivenler, evgin kaçış senaryolarında hızlı ve emniyetli bir şekilde açılıp kullanıma amade hale hasılat. Bu sayede, binada kâin kişilerin eskiden tahliye edilmesi sağlanır ve yaşama kaybı riski minimize edilir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine pürüz olan ivedili kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tekmil Yangın Merdiveni Kapısı kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Bu baplar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan olmak üzere dü gruba ayrılır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek yardımıyla istanbul Yanggın kapısı fiyatları kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Report this wiki page